Uitleg installatie Family Domino App (iOS versie)

familyDominoLogoFamilyDomino App

 1. Zet de internetverbinding van de telefoon aan want voor het downloaden van de App en de tijden is een internetverbinding vereist.
 2. Installeer met deze link de App op de telefoon: https://appsto.re/nl/m7Us_.i   Kies vervolgens Play Store om de actie te voltooien en installeer de App. Indien de link niet werkt kan in de play store worden gezocht op ‘FamilyDomino’. Installeer dan de app met bovenstaand logo.
 3. Start na installatie de App op. Er volgt een melding “FamilyDomino App wil u berichten sturen”. Druk op: Ok
 4. Het scherm “Welkom” wordt getoond. Voor het ontvangen token in (geen hoofdletters gebruiken).  Druk op Ok zodat het toetsenbord verdwijnt en druk vervolgens op Enter.
 5. Het scherm “Tijden” wordt getoond.  Het downloaden van de tijden kan even duren, vervolgens komen de meldingen in een lijst naar voren.
 6. Druk daarna op de knop Sluit tijdenscherm. De eerste vraag van de App wordt getoond.
  Vul de vragen in en druk daarna op de knop met de pijl onderaan het scherm. Ga net zolang door totdat alle vragen ingevuld zijn.
 7. Aan het eind volgt een scherm waarin de “Eigen factor” ingevuld wordt. Deze “Eigen factor” mag een ieder zelf bepalen. Gedacht kan worden aan: mate van sportiviteit, fitheid, drukte etc.
 8. Belangrijk: aan het eind van de vragen, dus na de vraag “Eigen factor”, staat onderaan het scherm de knop Verstuur. Klik op deze knop. Indien er een internetverbinding is, worden  de antwoorden meteen verzonden. Anders worden de antwoorden tijdelijk op de telefoon opgeslagen en later verzonden.
 9. Druk tot slot op de knop Afsluiten.

De App geeft een melding wanneer het tijd is om de App in te vullen. Het geluid dat gegeven wordt is gelijk aan de “standaardgeluid melding” van de telefoon.

versie: 0.5

[site is under construction]